Na danas u podne otvorenom “Sajmu venčanja” u Kragujevcu ima svega. Od venčanica dostojnih kraljevskih parova, preko svadbenih odela vrhunskog kvaliteta do burmi, torti, keteringa, fotografa, pozivnica, dekoracije, muzičkih bendova… Jedino što domaćin sedme po redu manifestacije ovog tipa nije obezbedio je “ludi kamen”. To kažu određuje život.


“Zadovoljstvo mi je što otvaram najlepši sajam u godini. Ovde na najlepši način promovišemo ljubav, poverenje, poštovanje – brak kao krunu zajednice dvoje ljudi koji se vole”, kazala je Maja Angelovska, član Gradskog veća za komunalnu delatnost otvarajući ovu, po posećenosti, jednu od najvažnijih sajamskih manifestacija u centralnom gradu Šumadije.

I dok jedan od bendova svira, Kragujevčani se okupljaju i pitaju… Pitaju kako da organizuju svadbeno veselje tako da ostane zapamćeno.
Slađana koja nudi ketering obećava dosta toga. Kaže da ima ponudu i za najprobirljivije…

Grad Kragujevac stoji iza ove sajamske manifestacije koja je postala tradicionalna.
“Lepe devojke, lepi momci, mladi i oni stariji dolaze na ovaj sajam. Tu su naravno i tašte, svekrve, kumovi stari svatovi. Na nama je da okupimo ono što je najbolje u Srbiji. Radimo to predano i veoma odgovorno”, kaže Aleksandar Štajn, direktor Šumadija sajma.


Dodaje da Sajam venčanja već godinama, kroz par sati od otvaranja postane svojevrsna žurka.
Ko nije stigao da dođe na vreme, ne mora previše da brine. Sajam venčanja traje od danas sve do nedelje u 18:00 sati.
“Sve osim “ludog kamena” imamo”, kažu izlagači na kragujevačkom Šumadija sajmu.
Neka je srećno i blagosloveno mladenci!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *