Inovacioni inkubator Univerziteta u Кragujevcu, u saradnji sa partnerima, organizuje Startap vikend koji će biti održan 2. i 3. marta.

Namenjen je mladima svih obrazovnih profila koji su zainteresovani za preduzetništvo i pokretanje biznisa.

Učesnici Startap vikenda, koji će biti održan na Ekonomskom fakultetu, imaće priliku da steknu relevantna znanja i veštine potrebne za razvoj tehnoloških startap kompanija. Oni će moći da prošire mrežu kontakata i svoje biznis ideje predstave stručnjacima iz poslovnog sveta.

Startap vikend mladima pruža priliku da se upoznaju sa načinom funkcionisanja startapa i razviju sopstvene poslovne ideje.

Program se sastoji od inspirativnih predavanja i radionica iz oblasti preduzetništva.

Za učešće na Starap vikendu mogu da se prijave timovi ili pojedinci, koji će biti grupisani na osnovu veština i interesovanja.

Najbolji timovi moći će da računaju na mentorsku podršku i nakon ovog događaja, kako za razvoj inovativnih ideja tako i za apliciranje za sredstva koja su im neophodna za osnivanje startap kompanije.

Prijavljivanje za učešće na Startap vikendu traje do 27. februara, a detaljne informacije zainteresovani mogu da pronađu na sajtu Univerziteta u Кragujevcu.

izvor: RTK

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *