U sredu 21. februara u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji sa početkom u 13.00 časova i u petak 23. febrauara u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji sa početkom u 13.00 časova, polaznici Dramske sekcije Studentskog kulturnog centra Kragujevac održaće Otvorenu probu pod nazivom Pokušaj komedije.

„Pokušaj komedije“,  predstavlja proizvod kreativnosti i truda mladih polaznika sekcije koji na šaljiv način prikazuju proces stvaranja predstave. Još jednom Otvorenom probom nastavljamo putovanje kroz kreativnost i duhovitost, pružajući vam priliku da zaronite u svet smeha i zabave. Kroz ovu jedinstvenu komediju, naši glumci će vas povesti na putovanje kroz životnu lekciju, od prijateljstva do ljubavi, sve upakovano u humorističko ruho.

Veruje se da će školska sala, bar na trenutak, postati pozornica gde će se spojiti umetnost i zabava. Ovo je izvanredna prilika za učenike da dožive magiju pozorišta, da usvoje nova znanja i da se zabave uz mlade glumce Akademskog pozorišta SKC-a Kragujevac.

Učesnici: Stefan Vuković, Mihajlo Milošević, Anđelija Šljivić, David Radosavljević, Anja Martić, Emilija Mihailović i Nevena Terzić.

One thought on “Dramska sekcija SKC Kragujevac danas i u petak: Otvorena proba – Pokušaj komedije”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *