Mališanima MZ Beloševac danas je predato na upotrebu novoizgrađeno igralište sa Tartan podlogom i savremenim ljuljaškama, klackalicama, toboganom i parkovskim mobilijarom. Igralište je, kao i sva prethodna, izgradilo preduzeće Šumadija DOO. a ukupna vrednost radova je nešto manja od 1,9 miliona dinara.
MZ Beloševac su danas posetili i igralište predali na upotrebu najmlađima član Gradskog veća za sport Predrag Stevović i šef kabineta gradonačelnika Aleksandar Lazović.
“Beloševac je posle mnogo godina dobio savremeno, moderno i bezbedno igralište za najmlađe slično onom u centru grada. U svaki deo grada ulazimo s planom da izgradimo kutak sa sugrađane svih uzrasta”, kazao je Stevović, član GV i dodao da je u izgradnju igrališta uloženo blizu 1,9 miliona dinara. On je podsetio da je ovo samo još jedno u nizu igrališta i da je za ovu godinu u planu još nekoliko na teritoriji grada, prigrada i sela. Stevović je za sledeću nedelju najavio otvaranje igrališta u MZ Desimirovac, a uskoro će, kako je naveo, sličnim sadržajem biti obradovani i najmlađi iz MZ Vinogradi.
On je naveo i da su u toku radovi na izgradnji sportskog terena na otvorenom u MZ Lepenica i uređenje terena iza Hotela Kragujevac.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *