Na široj teritoriji grada ekipe JKP “Šumadija” danas obavljaju radove na ravnanju i nasipanje ulica kamenim agregatom u MZ Stragari, ulica Tanaska Rajića, MZ Dragobraća, ulica Hilandarska, a u toku su i pripreme za asfaltiranje Čegarske ulice u MZ Pivara kao i krpljenje udarnih rupa u ulici Luja Pastera u MZ Vašarište i ulici Crvene Zastave u MZ 1. maj.
Za danas je predviđen i iskop kanala uz kolovoz u Gornjemilanovačkoj ulici u MZ Šumarice.
U toku je ugradnja privremene vertikalne signalizacije na mestima sa oštećenjem kolovozne konstrukcije po nalogu upravljača puta u ulicama Boračkoj i Miloša Markovića u MZ Korićani, na Poskuričkom putu u MZ Šumarice, ulici Oktobarskih žrtava u MZ Grošnica i ulici Radovana Mićovića u MZ Stanovo.
Popravka oštećene i ugradnja nove nedostajuće opreme puta – gumenih elemenata usporivača saobraćaja i fleksibilnih stubića vrši se u ulicama Kralja Milana IV u MZ Vašarište i Svetozara Markovića u MZ 1. maj.
Obeležavanje horizontalne signalizacije na autobuskim stajalištima u toku je u Lepeničkom bulevaru u MZ Centar i MZ Lepenica.
U današnjem planu je i dnevno pranje ulica Save Kovačevića u MZ Bubanj i Desankinogesankinog venca u MZ 21. oktobar.
Paralelno sa ostvarenjem redovnog plana teče i uklanjanje polomljenih grana i drugog materijala nakon oluje kao i popravka na mreži uličnog osvetljenja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *