Zbog nepovoljnih vremenskih prilika GTO Кragujevac će manifestaciju Maskenbal u Velikom parku, u subotu, 17. juna, od 17 do 20 časova, organizovati u balon sali, tj hali „Gordana Goca Bogojević“ u Kragujevcu.
Izbor najlepših maski u pojedinačnoj, grupnoj i porodičnoj kategoriji biće organizovan uz bogat program u okiviru kojeg nastupaju horovi, plesni klubovi, baletska škola, folklorni ansambl i gosti iz Lajkovca.
Program počinje nastupom kragujevačkog hora „Mali Liceum“, potom će nastupiti balerine iz Škole baleta „Aplauz“ i deca iz Lajkovca, iz vrtića „Leptirić“. Plesni klub „Dols“ predstaviće se i ovog puta pojedinačnim i grupnim koreografijama. Prvi put na maskenbalu atraktivnim izvođenjem hitova EX-YU pop scene predstavlja se „Pop hor Republike Srbije“, dok Srpski ansambl“ Smilje“ na kraju izvodi Кraljevo kolo.
Za decu i sve prisutne animatori će organizovati zabavni program u kojem će učestvovati klovnovi i štulaši, a biće organizovane i igre bez granica, kao i šou sa sapunicom.
I ove godine za pobednike izbora za najlepše karnevalske maske obezbeđen je bogat nagradni fond. Generalni sponzor manifestacije je kompanija SBB,a zlatni sponzor IDEA RODA.
Maskenbal i program na bini organizuje Gradska turistička organizacija „Кragujevac“ pod pokroviteljstvom grada Кragujevca.
Program će na istom mestu, u balon sali u Velikom parku, biti nastavljen nastupom „Veselih osamdesetih“ od 20 časova posle čega će, od 21 sat, biti prikazan film „Nacionalna klasa“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *