Najtrofejniji tekvondo klub iz Šumadije, kragujevački “Broj 1” ostvario još jedan sjajan rezultat. Sa takmičenja u Karlovcu (RH) – “Svetski Haleluja kup” i “Karlovac open 2023.” u centralni grad Šumadije stiže još jedna u nizu zlatnih medalja koju je izborila Marija Milić u kategoriji pioniri 10 – 11 do 36 kilograma u A klasi.

Da je bilo više sportske sreće bilo bi još medalja ali nažalost Dejana Marković, uprkos izuzetnoj volji i borbenosti bila je nadjačana nesrećnom povredom stopala.
“Zbog izuzetno teške finansijske situacije u kojoj se nalazi naš klub, morali smo da nastupimo u Hrvatskoj sa samo dve takmičarke. Imamo kapacitet za mnogo više medalja ali nažalost izostaje podrška šire zajednice i društveno odgovornih kompanija. Ovom prilikom apelujem na sve koji mogu da podrže najtrofejniji tekvondo klub iz Šumadije “Broj 1″ da nam se jave kako bi napravili aranžman na zajedničko zadovoljstvo i obostranu korist”, poziva potencijalne sponzore i donatore Radomir Berbatović, osnivač i trener kluba.


Tekvondo je, podsećamo, jedna od atraktivnijih borilačkih veština sa velikom tradicijom u našoj zemlji čemu svedoče brojni svetski, evropski i olimpijski prvaci iz Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *