Upotreba poslovnih informacija i upravljanje rizicima bila je tema stručnog skupa koji je juče održan u prostorijama Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Šumadije i Pomoravlja u Kragujevcu.

Skupu u organizaciji Sektora za analize i PKS predstavljen je projekat “Stvarano u Srbiji” i žig “Čuvarkuća” s ciljem pružanja podrške domaćim proizvodima i proizvođačima u delu unapređenja poslovanja i promocije proizvoda.

“Učesnici stručnog skupa upoznati su sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu, a predstavljen je i projekat “Exellent SME” koji 10 godina sertifikuje mikro, mala i srednja preduzeća u cilju unapređenja poslovanja”, saopštavaju iz RPK Šumadije i Pomoravlja. Dodaju da i da su predstavnici Centra za digitalnu transformaciju PKC i stručne službe predstavili Digitalnu akademiju kao i platformu za upravljanje procesima nabavke “Valuator”, digitalni vodič za kompanije u Srbiji, publikacije i baze podataka Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *