Gradski odbor SNS u centralnom gradu Šumadije, intenzivirao je neposrednu komunikaciju sa sugrađanima. Ovoj akciji kragujevački “Naprednjaci” pristupili su sa posebnom pažnjom o čemu svedoči prisustvo najviših funkcionera ove stranke na današnjem “štandu” ispred nekadašnje Robne kuće “Beograd”.

U pauzi rednog vremena Gradske uprave na terenu su se našli predsednik Skupštine Kragujevca, Miroslav Petrašinović i gradski većnik zadužen za sport Predrag Stevović.
“Moramo da se još više približimo onome što se kolokvijalno zove “običan čovek”. Želimo da ljudi razumeju da su njihovi problemi i naši problemi jer, živimo u ovom gradu i zajednička nam je ideja da od njega napravimo mesto za život po meri koju ćemo sami da odredimo”, kazao je Stevović.
Predsednik gradske Skupštine osvrnuo se i na veliki broj sugrađana koji pripadaju kategoriji “izbeglih i interno raseljenih lica”…

Gradski odbor SNS nastaviće sa sličnim akcijama i narednih dana u svim kragujevačkim naseljima. Napominju da je učešće “funkcionera” uvek u toku “Pauze”, koju predviđaju pravila javne uprave.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *