Predškolske ustanove „Nada Naumović” i „Đurđevdan” raspisale su javni konkurs za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Кragujevac, za 2023/2024 godinu.

Broj slobodnih mesta u Predškolskoj ustanovi „Đurđevdan” je 292, a u vrtićima Predškolske ustanove „Nada Naumović” 247.

Zainteresovani roditelji koji žele da upišu decu u neki od vrtića čiji je osnivač grad Кragujevac, mogu da predaju zahtev sa neophodnom dokumentacijom do 3. aprila.

Dokumentacija se predaje lično u kancelariji broj 5, u ulici Prvoslava Stojanovića 10 svakog radnog dana od 9 do 14 časova ili putem pošte na adrese predškolskih ustanova.

Roditelji se o dokumentaciji mogu informisati na sajtu Grada Кragujevca ili predškolskih ustanova.

Ekonomska cena za celodnevni boravak dece u vrtićima čiji je osnivač Grad Кragujevac nije se menjala i ona iznosi 19.100 dinara, od čega 80 odsto subvencioniše Grad, a 20 odsto plaćaju roditelji.

Na bodovanje i konačnu listu utiče koliko će biti prijavljenih, kakva je socijalna kategorija tih ljudi, da li su roditelji zaposleni, kolika su im primanja.

Preliminarni spisak primljene dece biće objavljen najkasnije do 13. maja, nakon bodovanja i rangiranja prijavljenih kandidata, a na osnovu predate dokumentacije.

Izvor: RTK

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *