dečije iskre kragujevac
Od utorka, 21. februara, u svim školama i vrtićima u Kragujevcu, kao i na sajtu UK “Koraci” i direktno u prostorijama Ustanove, može se naći novi broj časopisa “Dečje iskre”.
Sa popunjenim kuponom iz časopisa i kreativnim likovnim radom sa SLOBODNOM TEMOM, najmlađi postaju potencijalni dobitnici jednog od poklona koje su obezbedile društveno – odgovorne kompanije “Nikom auto”, “Donić” i “Nekretnine Imperial”.
Konkurs je otvoren do 25. marta 2023. godine, nakon čega će stručni žiri odabrati tri najkreativnija rada.
Ovom prilikom , a u cilju što veće zastupljenosti dece u oblasti kulturnog stvaralaštva, “Koraci” pozivaju što veći broj dece da učestvuju na ovom konkursu.
deije iskre
“Ustanova kulture “Koraci” iz Kragujevca, čija je osnovna delatnost izdavaštvo, izdaje i časopis “Dečje iskre”, koji je starijim generacijama lepa uspomena, dok nove generacije takve uspomene tek stvaraju. Kako je koncept dečjeg časopisa , da isti kreiraju i stvaraju naši mališani, “Koraci” su rešili da ih dodatno stimulišu , a sve zarad što veće zastupljenosti u kreativnom stvaralaštvu naših najmlađih”, navodi direktorka ove ustanove Mirjana Milenković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *