Ostalo je još samo deset dana do početka ekskluzivnog Sajma venčanja, koji će se održati na Šumadija sajmu, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.
Pozivamo vas da posetite “Sajam venčanja” na Šumadija sajmu od 10-12. februara 2023. godine (petak, subota i nedelja).
Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju venčanja – venčanice, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, ketering za venčanja, muzički bendovi…
I to sa neverovatnim sajamskim popustima! Želimo da vam prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako bi ste pronašli onu “pravu” o kojoj sanjate.
Savršenu venčanicu, sve buduće neveste koje će ove godine reći veliko DA, imaće priliku da pronađu upravo na Šumadija sajmu, koji će i ove godine okupiti brojne salone venčanica iz cele Srbije.
Smatramo da treba pričati o organizaciji venčanja kao jednom od najvažnijih događaja u životu jer se uvek posebno proslavlja. Šumadija sajam će se i ove godine potruditi da opravda vaša očekivanja i da upravo na ovom mestu pronađete sve ono što će upriličiti vaš najznačajniji dan u životu.
Sve na jednom mestu za vaš najlepši dan, a kako ne biste propustili ni jedan detalj, posetite najveći sajam venčanja na Šumadija sajmu.
Pripremamo vam pravu svadbenu magiju, a na vama je samo da zablistate i izgovorite čarobno DA.
Dobro došli!
Vaš Šumadija sajam

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *