Zoran Pavlović, čovek koji se eksluzivno za Infoziju pre nekoliko dana javio sa turnira Australian Open u Melburnu postao je planetarni mega hit.

Njegovo ime i fotografije sa mečeva Novaka Đokovića preneli su svi svetski mediji. Majica sa slovom “Z” koju je nosio pokrenula je lavinu tekstova na vodećim svetskim TV kanalima i naslovnim stranama novina.

BBC, Guardian, Al Jazeera, glavni australijski mediji ali i japanski, ruski, ukrajinski, arapski, kineski i gotovo svi evropski, svako sa svog stanovišta, komentarisali su stajling jednog od najvatrenijitrenijih navijača Novaka Đokovića.

 

U ekskluzivnoj izjavi za Infozija.rs Zoran Pavlović kaže da je postigao veći efekat nego što je očekivao:

“Sada sam kod kuće u Los Anđelesu i vidim da je moja “Z” majica i ovde u Americi imala efekat medijske bombe. Bukvalno ne postoji deo sveta odakle nisam dobio poruke. Ima kritika, ima i podrške. Iskoristio sam priliku da ukažem na nezapamćenu polarizovanost sveta u kome živimo. Ono što mi je neverovatno je ponašanje pojedinih “velikih” srpskih medija koji su preneli notorne laži o meni i da sam uhapšen. Za sada nisu objavili demantije koje sam zatražio tako da nije isključeno da ću da presavijem tabak”, kaže Pavlović uz osvrt na neočekivanu korektnost tekstova iz regiona. Kaže da nije tačno da je u Melburnu uhapšen i izbačen sa stadiona.

“Redari su me jednostavno pitali šta znači slovo “Z” na majici koju sam nosio na Novakovom meču protiv Rubljova. Uvidom u moj pasoš (SAD) shvatili su da je “Z” početno slovo mog imena i stvar je ekspresno rešena. Da sam bio uhapšen nikako ne bih mogao da budem u publici na polufinalnom meču kao i na istorijskom finalu, a bio sam i itekako navijao za Novaka.

 

Moj lični i poslovni ugled ozbiljno je narušen lažima o mom hapšenju. Ja se bavim biznisom i svetski sam putnik. Takva reputacija mi ni najmanje nije potrebna tako da ću narednih dana doneti odluku o tome šta ću da uradim. Neshvatljivo mi je da mediji u Hrvatskoj sa dozom simpatija pišu o ovom “incidentu” dok me pojedini mediji u mojoj Srbiji blate”, razočaran je ovaj rođeni Beograđanin koji decenijama živi “preko bare”.

Zoran Pavlović je inače na turniru u Melburnu oduševio desetostrukog šampona na Rod Lejveru ranijim modnim detaljem koji je sam osmislio. Radi se o majici na kojoj su poređana imena najvećih živih legendi tenisa, košarke i fudbala – Novaka Đokovića, Majkla Džordana i Lea Mesija.

 

Širi razgovor sa Zoranom Pavlovićem objavićemo krajem meseca kada će glavna zvezda svetskog megaskandala sa Australen open-a biti gost našeg portala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *