U okviru programa ”Podsticajno roditeljstvo”, vrtiću „Bubamara“ uručena su didaktička sredstva za učenje tokom igre koja predstavljaju donaciju UNICEF-a.

-Na Nacionalnoj konferenciji UNICEF-a dobili smo donaciju u opremi u vrednosti od 530 000 dinara za naše dve predškolske ustanove, rekao je Dušan Aleksić, član Gradskog veća za obrazovanje. PU „Nada Naumović“ je dobila nameštaj, dok se PU „Đurđevdan“ opredelila za didaktička sredstva.

Za sledeću godinu je budžetom Grada planirano 10 miliona dinara za investicije u objekat i dvorište vrtića „Bubamara“. Možemo očekivati da radovi na sanaciji objekta i uređenju dvorišta ovog vrtića počnu već u narednim mesecima, najavio je Aleksić.

Snežana Malbašić, stručni saradnik – pedagog u vrtiću „Bubamara“ istakla je da su deca i njihovi roditelji, kao i zaposleni u vrtiću srećni i zadovoljni zbog opreme koju su danas dobili.

Oprema nam je stigla u pravom trenutku i svi smo joj se obradovali. Didaktička sredstva koja smo dobili su istraživački stolovi, padobrani i puzle za razvoj svih potencijala kod dece tokom igre.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *