Bend Darksšajns je u petak, pod vedrim nebom, u kultnoj bašti kragujevačkog Doma omladine priredio nezaboravan koncert povodom izlaska trećeg po redu albuma koji nosi naziv „Predaj se“.

Prvi jesenji dan i izuzetno hladno vreme nije smetalo fanovima benda i ljubiteljima dobre muzike da u velikom broju dođu na koncert koji se dugo čekao.Posle 10. godina od objavljivanja zadnjeg singla, album je konačno ugledao svetlost dana Maja 2022. Godine.

U najavi promocije Darkšajns je obećao svojevrsni audio vizuelni spektakl, što su prisutni mogli videti i čuti.Oduševljena publika je dobila ono što je i očekivala – maestralan audio performans propraćen vizuelnim rešenjima čime je bend još jednom pokazao klasu.Prisutni su mogli uživo čuti sve pesme sa novog albuma koji je objavio renomirani izdavač Long plej.

Puna bašta i ovacije na kraju nastupa samo su potvrda onoga što se oduvek znalo, a to je da je Кragujevac grad rokenrola i da je Darkšajns jedan od predvodnika scene koju je grad iznedrio početkom dvadesetog veka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *