Podržavajući inicijativu ministra zdravlja Zlatibora Lončara i resornog Ministarstva, rukovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, na čelu sa v. d. direktorom prof. dr Slobodanom Milisavljevićem, otvoriće vrata Uprave za razgovor sa građanima o svim teškoćama na koje nailaze u procesu ostvarivanja svog prava na zdravstvenu zaštitu, o dobroj praksi u zdravstvu i onome šta može da se unapredi u zdravstvenom sistemu ustanove. Prijemi će biti organizovani svakog utorka, počev od 16. jula, i potrebno je zakazivanje.

Svakog utorka, počev od 16. jula, u vremenu od 8,30 do 10,30 časova, direktor UKC Kragujevac sa najbližim saradnicima razgovaraće sa zainteresovanim građanima u prostorijama Uprave (zgrada Direktorijuma), po unapred utvrđenom planu i rasporedu.

U zavisnosti od tema – grane medicine i oblasti lečenja i dijagnostike, koje se sprovode u UKC Kragujevac, a budu najviše interesovale građane, direktor ustanove će uključiti lekara, člana rukovodstva, koji će biti prisutan na sastancima, na raspolaganju za razgovor sa građanima.

Potrebno je da zainteresovani građani zakažu razgovor dan ranije – ponedeljkom u periodu od 7 do 15 sati na telefon: 034-50-50-10.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *