Od ponedeljka, 6. aprila kragujevački Šumadija sajam biće domaćin 16. Sajma nameštaja. Sajamskoj publici predstaviće se više domaćih proizvođača i salona nameštaja koji će izložiti široku lepezu proizvoda, od komercijalnog nameštaja do najekskluzivnijih komada.
“Ovo je jedna od naših manifestacija koja iz godine u godinu raste. Počeli smo skromno, danas, 16 godina kasnije postali smo respektabilna izložba sa tradicionalno jakim izlagačima i odličnom posetom”, rekao je Aleksandar Štajn direktor Šumadija sajma. On je dodao da će ovaj Sajam nameštaja biti specifičan po tome što če trajati devet dana.
“Interesovanje izlagača je veliko. Svih 16.000 kvadrata izložbenog prostora kojim raspolažemo je popunjeno tako da bi nam i dve hale bilo malo”, navodi Štajn.

Izlagači su za kragujevačku sajamsku publiku namenili širok asortiman tako da će u ponudi biti sve što je potrebno za potpuno opremanje doma – kuhinjski elementi, nameštaj za dnevne, spavaće i dečije sobe kao i nameštaj za trpezarije i opremanje poslovnog prostora.
Organizatori, Šumadija sajam i izlagači navode da je akcenat na sajamskim popustima koji će, prema najavama, ove godine biti posebno atraktivni.
Pokrovitelj 16. Sajma nameštaja je Grad Kragujevac, radno vreme Šumadija sajma je od 10:00 do 20:00 časova, a ulaz i parking su besplatni.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *