Odbornik SO Topola D.M. zapalio se rano jutros u ovoj šumadijskoj varoši u delu između stanice policije i Centra za socijalni rad. Tim povodom oglasio se i Dragan Jovanović, narodni poslanik i dugogodišnji predsednik opštine Topola.
“Tragedija se dogodila jutros oko 04:00 kada je D.M., nezvanično u vidno alkoholisanom stanju i nervnom rastrojstvu, došao u zgradu policije gde je vikao na dežurne pripadnike PU. Nakon što je par sati ležao na pomenutom prostoru, D.M. je uradio to što je uradio”, navodi Jovanović na svom FB profilu.


“Tragovi nerazumnog dela vidljivi su na stazi i travnjaku, a kafana i alkohol doprineli su ovoj tragediji, komentariše Jovanović i dodaje da mu nije jasno zašto ga prijatelji i kolege nisu odvezli kući s obzirom da je bio u stanju u kakvom je bio.
“To je sćputanje ta neku drugu analizu. Na nedavnim izborima za Savete MZ u selu Krćevac, D.M. je bio kandidat ali nije osvojio dovoljan broj glasova”, navodi narodni poslanik i dodaje da je nesrećnog čoveka upoznao 2004. godine kao aktivistu SPO.
Tragediji je prethodila i sednica Skupština opštine Topola kojoj je D.M. prisustvovao kobnog dana.
Nezvanično saznajemo da D.M. nije bio oženjen i da nije imao dece.
U UKC Kragujevac, gde je smešten, kažu da je životno ugrožen.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *