Da kragujevački Rukometni klub Radnički nije samo sportska organizacija već stil života, način razmišljanja, pehar pun emocija, dokaz je i to što su mnogi bivši igrači i igračice, nakon završetka karijere uzeli učešće u mnogim akcijama kako bi pomogli klubu u daljem razvoju i funkcionisanju. Najnoviji primer su Živorad Žika Jovanović i Zoran Radojević. Oni su pokazali da su im grad i matični klub u srcu ma gde se nalazili, stoji na zvaničnoj stranici RK Radnički iz Kragujevca.
Prekaljeni internacionalci koji se bave trenerskim poslom u Luksemburgu, uz pomoć prijatelja, donirali su opremu jednog od najrenomiranijih svetskih brendova HUMMEL mladim generacijama iz pogona Radničkog.
“Nas dvojica kao deca Radničkog koji već dugi niz godina živimo i radimo u inostranstvu, odlučili smo da pomognemo klubu iz koga smo ponikli i uvek mu se rado vraćamo. Došli smo na ideju da uz pomoć naših prijatelja prikupio sredstva za donaciju u vidu dve kompletne garniture opreme za decu koja se razvijaju u školi rukometa”, kazao je uručujući poklone Žila Jovanović.
On je dodao da je zajednička želja da u budućnosti uživamo u majstorijama polaznika.
“Mogu slobodno reći ne samo naše rukometne škole, ne samo u dresu Radničkog već i u reprezentativnim selekcijama”, zaključio je on.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *