Direktor SPD Radnički se uvek trudi da sav novac stečen na ovaj način, kao i onaj iz budžeta Grada Kragujevca, potroši u pravu svrhu, za potrebe sportista, kazao je gradonačelnik Dašić. Kao dugogodišnji sportski radnik svih ovih godina je volonterski toliko daprinosio našem sportu i zasluženo je na ovoj poziciji. On je zahvalio direktoru Raškoviću na svemu što radi, a zatim istakao značaj koji preduzeće „Trnava promet“ ima za našu lokalnu zajednicu. „Trnava promet“ je jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca koji zapošljava mnogo ljudi, međutim to nije jedino po čemu je njihovo poslovanje prepoznatljivo, naglasio je gradonačelnik dodavši da je ovo samo jedna u nizu akcija koje Bratislav Lazarčević podržava. On spada u deo onih privrednika koji imaju urođeni osećaj odgovornosti i želju da zajednici iz koje su proistekli nešto vrate. Kragujevac  je ponosan što ima ljude koji shvataju da je to potrebno i upravo to njih čini velikim, poručio je Dašić.

Važno je da kragujevački privrednici prepoznaju to što radimo i pruže nam podršku, rekao je direktor SPD Radnički, Stavro Rašković, naglasivši da nije bitan samo novac, već poverenje i građenje brenda. Lokalna samouprava pruža značajnu pomoć, dodao je on, ali vrhunski sport iziskuje velike troškove. Za vrhunske rezultate je potrebna dodatna podrška, a „Trnava promet“ je to osetila. Za nas je ovo dodatna obaveza jer je reč o prepoznatljivoj firmi koja je stekla poverenje sugrađana. Trudićemo se da na najbolji mogući način opravdamo ukazano poverenje, poručio je Rašković i najavio da narednih dana očekuje potpisivanje još dva značajna ugovora.

„Trnava promet“ kao društveno odgovorna kompanija prepoznala je značaj podrške ovakvim sportskim inicijativama i razvoju mladih talenata, kazala je Danijela Maljković, PR menadžer preduzeća „Trnava promet“. Znamo da Sportsko društvo Radnički iz Kragujevca deci i omladini pruža priliku da kroz različite sportske aktivnosti razviju značajne veštine, ojačaju timski duh i svoj karakter. Posebno smo ponosni što smo deo njihovog sportskog puta i nadamo se da će im naša podrška biti značajna, istakla je Maljković i poručila da će pratiti njihov napredak i radovati se svakom uspehu.