Predsednik SP Dveri rekao je ovo na večerašnjem otvaranju novih prostorija Gradskog odbora pokreta u Kragujevcu. Okupljenim dverjanima predsednik je poželeo uspešan rad i izrazio uverenje da će se pokret u centralnom gradu Šumadije dodatno omasoviti.

“Svaki dan rastemo i taj proces više ništa ne može da zaustavi. Ogroman broj građana želi promene ali ne želi povratak bivšeg režima na vlast. U tom smislu, Dveri se sve više prepoznaju kao jedina patriotska i državotvorna alternativa onome što sada nije dobro i što ranije nije valjalo”, poručio je Obradović.
On je dodao da je Kragujevac u srpskoj istoriji uvek bio motor razvoja i mesto odakle su kretale sve sudbonosne promene za našu državu i narod.
“Tako će, verujem, biti i ovog puta. Miloševa varošica – prva srpska prestonica mora da dobije zasluženo mesto na industrijskoj, ekonomskoj, kulturnoj, obrazovnoj i svakoj drugoj mapi Srbije”, zaključio je predsednik SP Dveri Boško Obradović.

Predsednica GrO Dveri u Kragujevcu, Nada Petrović Đurić kaže da je Kragujevac zreo za promene i “jedan novi politički momenat”. Dodaje da je grad na Lepenici zaslužio prostor gde će se artikulisati politička snaga za organizovanje aktivnosti koje će dovesti do toga da “svaki Kragujevčanin dobije mesto odakle će moći da se bori za život dostojan čoveka”.
Prostorije GrO Dveri u Kragujevcu nalaze se u ulici Kralje Alelsandra I Karađorđevića br. 118/ A.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *