Jedan od najpoznatijih Srba sa zapadne obale SAD, biznismen i veliki fan Novaka Đokovića, Zoran Pavlović juče je napadnut u Parizu. Velikog prijatelja našeg portala napala su dvojica Ukrajinaca koji su Zoranovu majicu sa ćiriličnim natpisom “Putin” smatrali provokacijom.

“Počeli su da me vređaju i pokušali da mi iscepaju majicu. Branio sam se ali su mi ruke bile zauzete. U pomoć su mi pritekla dvojica mladih Albanaca i sklonili me u njihov kafić”, priča Zoran detalje incidenta. Kaže da su majice sa natpisima njegov zaštitni znak što je i dokazao kada je na Australian openu zbog majice na logom “Z” postao svetski hit. Tada su mediji širom planete izvestili o ekscentričnom Srbinu koji je, pored toga što je uspešan biznismen, napisao i preko 80 knjiga gde se uglavnom bavio aritmetikom kroz misaone društvene igre namenjene populaciji od 7 do 77 godina.
“Dva albanska momka su rekli da svako ima pravo na svoje mišljenje i da ne zameraju što nosim majicu sa natpisom Putin. Svako ima prava da misli šta hoće, ali niko nema prava nikoga da zbog toga tuče”, kazali su, a prenosi Zoran Pavlović iz Pariza za Infoziju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *