Zoran Pavlović, srpski biznismen iz Los Anđelesa koji je uzdrmao svetsku javnost fotografijama sa Grend slema u Melburnu gde je nosio majicu sa znakom “Z”, poslao je pozdrave iz Pariza ekskluzivno za Infoziju.
Kaže da je u Francusku doleteo iz Amerike kako bi bio svedok pisanja istorije.
“Novak uzima Rolan Garos. U Parizu jedan Srbin piše istoriju tenisa, ja sam tome želeo da svedočim. Imam naravno nove majice i jedva čekam da se, posle završetka tura u francuskoj prestonici, vidimo u Kragujevcu”, kaže Zoran koji verovatno najverniji navijač Novaka Đokovića.
Nema turnira gde Novak igra, a da Zoran nije u redu najskupljih mesta u gledalištu. Kamere i foto aparati ga često hvataju na mestima gde cena ulaznice dostiže fantastične sume.
“Kad gledam tenis, gledam sa mesta odakle mogu sve da vidim. Volim da čujem kako patike škripe po šljaci, betonu ili kad klizaju po travi. Gledam Novaka iz neposredne blizine i osećam kao da navijanjem mogu da mu pomognem na terenu”, objašnjava Zoran, Srbin iz Amerike kome let preko okeana ne predstavlja ni najmanji problem kad je negde na terenu Novak Đoković… Gde god.


“Idemo Nole” završava izjavu posle Novakove pobede u Bolonjskoj šumi, Zoran Pavlović, najvatreniji navijač svetskog tenisera broj jedan i veliki prijatelj našeg portala.
” Kragujevac – Miloševa varošica, prva srpska prestonica – vidimo se za koji dan”, obećava jedan od najpoznatijih Srba sa zapadne obale Amerike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *