Na ovogodišnjem finalnom turniru ĐAK SPORT Lige budućih šampiona SOS KANALA koji se tradicionalno održava na Zlatiboru, republički šampion postao je kragujevački fudbalski klub,, AERODROM KIDS ”.
Liga budućih šampiona se odigrava u 12 koordinacionih centara uz učešće preko 10.000 malih fudbalera. Na ovogodišnjem finalnom turniru u 6 uzrasnih kategorija učestvovalo je 108 ekipa. Generacija 2012 ‘već dve godine je suvereni šampion u regionu Kragujevac bez izgubljenog meča, a kruna je šampionska titula prvaka Srbije.


Koliko je jaka završnica lige bila govori i ti da su u različitim kategorijama učestvovali superligaši Čukarički, TSC, Voždovac, Radnički 1923…
Trener i osnivač škole fudbala Aerodrom kids, prof. Dušan Djalović vodio je ekipu sa svojim kolegom prof. Milanom Petrovićem Petrom.
Prema rečima trenera ovi dečaci su odigrali veliki broj turnira, a brojne titule su bile podstrek i motiv, ali da je ovo uspeh koji se ni sa čim ne može porediti.
Osim generacije 2012, na finalnom turniru su učestvovale i generacije Aerodrom kidsa u 2014 i 2015 godištu, koje su ostvarile lep rezultat, ulazak u 1/4 finale, odnosno u 8 najboljih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *