Kompanija SBB postala je sponzor kragujevačkog futsal kluba KMF Ekonomac.
Želja kompanije je da podstakne dalji razvoj najtrofejnijeg srpskog kluba u malom fudbalu ali i da promoviše zdrave stilove života i sport kod mladih.
“SBB je pre 21 godinu, skoro kada i Ekonomac, osnovan u Kragujevcu i mi smeta veoma vezani kao kompanija za ovaj grad,mzato smo uvek tu da podržimo lokalno ono što promoviše prave vrednosti. KMF Ekonomac je kroz svoje postojanje postavio standarde u malom fudbalu i smatramo da je pravi primer sportskog zajedništva, zato smo ponosni na to što smo doprineli njegovom daljem razvoju i budućim uspesima”, rekla je Slađana Radivojević, regionalna menadžerka prodajnih mesta u SBB kompaniji.
Podsećamo, klub Ekonomac osnovala je 2000. godine grupa studenata, profesora i asistenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.
“Uključivanje SBB kompanije u naš sponzorski tim veoma je značajno za funkcionisanje našeg kluba i stabilnost na duže staze. Ta činjenica predstavlja za nas veliku čast ali i obavezu da u budućnosti, kroz uzajmnu saradnju, napravimo rezultate na obostrano zadovoljstvo.
Hvala kompaniji SBB na prepoznavanju pravih vrednosti i društveno odgovornom poslovanju”, naveo je prof. dr Petar Veselinović, predsednik Upravnog odbora KMF Ekonomac.
KMF Ekonomac nastavlja seriju dinamičnih i uzbudljivih utakmica, a SBB kompanija će im u narednom periodu biti podrška za nove pobede, navedeno je u saopštenju dostavljenom medijima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *