Prijavljivanje za Penzionerske kartice počelo je danas, a sve informacije i bukvalno “dva klika” su sve što je potrebno da bi penzioneri ostvarili ovo pravo na zvaničnom sajtu PIO fonda. Jednostavnu prijavu moguće je podneti i u filijalama Fonda.

Za one penzionere koji se ipak odluče da apliciraju na sajtu potrebno je da u Google pretraživaču otkucaju “PIO”. Zatim treba kliknuti na sajt PIO fonda i otvoriti rubriku “Podnošenje prijave”. Uz ovih par koraka penzioneri će ostvariti pravo na korišćenje kartice čije važenje počinje od oktobra tekuće godine. Kartice će omogućiti korišćenje brojnih popusta u plaćanju robe i usluga, a pravo na njih imaju svi koji se nalaze na platnom spisku fonda – penzioneri i korisnici naknada.
Benefiti u korišćenju Penzionerskih kartica ostvarivaće se sakupljanjem bodova tako što se jedan brod stiče po realizovanom fiskalnom računu u visini od 500 dinara. Ove bodove će obračunavati PIO fond i moći će da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti pri čemu se mesečno po kartici može dobiti najviše bodova do visine prosečne penzije u republici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *