“Da li smo zaslužili da nam grad izgleda kao kasaba i da li smo se vratili 500 godina unazad. Da li smo ikada i napredovali”?
Ovo su pitanja koje postavljaju iz kragujevačkog odbora Stranke slobode i pravde.

Članica ovog odbora Maša Cvetković, potpisnica saopštenja koje je GrO SSP danas objavio, osvrnula se na stanje ulica u MZ Jabučar.
“Najstarije naselje u Kragujevcu i danas ima neasfaltirane ulice dok generacije stasavaju igrajući se u rupama i kraterima”, navodi ona u saopštenju i dodaje da je kopna kanalizacija u ovom naselju “misaona imenica “.

Kaže i da je Jabučar podseća na “ratno područje” iako je udaljen samo pet minuta od Palate pravde.
“Prošlo je tri godine od kada je gradska vlast poslednji put obećala (juna 2020.) da će se stvari rešiti do nove godine. Zašto su žitelji Jabučara zaslužili ovakav tretman”, pita se Maša Cvetković. Kaže i da građani uredno plaćaju porez ali i da ne zna gde taj novac ide jer u gradskoj kasi nema sredstava za infrastrukturne radove.

“Zahtevamo od gradske vlasti da što pre izdvoji sredstva za rešavanje problema u Jabučaru ali i u ostalim delovima grada. Građani prve srpske prestonice nisu zaslužili da Kragujevac izgleda ovako kako izgleda”, navodi u saopštenju GrO SSP Maša Cvetković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *