Kragujevački Šumadija sajam ugostiće 10.,11. i 12. februara više od 30 izlagača iz takozvane “industrije venčanja”. Cena ulaza je simbolična i iznosi samo 100 dinara.

Sudeći prema broju posetilaca iz ranijih godina ova sajamska manifestacija spada u omiljene, a ovog puta zainteresovani će moći da vide ekskluzivnu ponudu venčanica, burmi, muških svadbenih odela renomiranih proizvođača, ponude resrorana, ketering, pozivnice, ponudu muzičkih bendova, svadbene torte, bogat izbor fotografskih usluga…

“Sajam venčanja je jedan od zahtevnijih sajmova koji organizujemo već sedmi put. Ove godine smo posebno posvećeni zadatku jer Kragujevčani vole ovu manifestaciju, a praksa je pokazala da dolaze i posetioci iz okolnih gradova i opština. Omogućili smo ljudima iz “Industrije venčanja” da ponude ono najbolje što imaju”, rekao je Aleksandar Štajn, direktor Šumadija sajma.

Jedan od tradicionalnih izlagača na Sajmu venčanja, Marko Obradović, menadžer “Foto Soni” studija kaže da je  ovaj sajam pravo mesto gde mladenci mogu da dobiju ponudu bukvalno za sve.”
-Mi izlagači saznajemo od posetilaca šta je ono što sam m treba, šta je ono što oni žele, o čemu maštaju da se vidi u danu koji se pamti ceo život. Cilj ovakvih sajamskih manifestacija je da se ostvari zajednički poboljšani kvalitet svega što jedno svadbeno veselje treba da ponudi mladencima i gostima”, kaže Obradović.

Sajam venčanja ponudiće gostima i specijalne pogodnosti koje uobičajeno prate manifestacije ovakve vrste.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *