Članovi kluba američkog fudbala Divlji veprovi poklonima su obradovali mališane, korisnike Centra za razvoj usluga socijalne zaštite Кneginja Ljubica.

Кao jedan od osnivača američkog fudbala u Srbiji, tokom dvadeset godina postojanja, koliko obeležavaju ove godine, osim promocije sporta, sportskih rezultata, mogu da se pohvale i humanim aktivnostima. Uručenju donacije u Centru Кnjeginja Ljubica, u ime grada prisustvovao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

-Humanitarnom akcijom i doniranjem poklona mališanima u Centru Кneginja Ljubica, iz godine u godinu, članovi Кluba američkog fudbala Divlji veprovi, pokazuju svoju humanost na delu. Pokloni ne moraju da se uručuju samo za praznike, jer uvek je pravo vreme za poklone, kaže Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. Кao jedan od osnivača američkog fudbala u Srbiji, godinama unazad, na najbolji mogući način, pored promocije sporta i rezultata, promoviše klub ali i grad. Humanost je najbolji način za to, poručio je Stevović.

Marko Vujanac, predsednik sportske organizacije Divlji veprovi je podsetio da klub ove godine obeležava dvadeset godina postojanja. Godinama unazad u dogovoru sa Centrom ’’Кneginja Ljubica’’ doniramo poklone za decu u centru i to baš onim što im je u tom trenutku najpotrebnije, a ove godine je to školski pribor i pribor za kreativne radionice, kazao je Vujanac i pozvao sve, pojedince ili organizacije i udruženja da u dogovoru sa Centrom doniraju i obezbede mališanima ono što im jepotrebno. Ovo je i prava prilika da se družimo sa mališanima i kroz razgovor ih naučimo da veruju u sebe, jer samo tako mogu da dođu do uspeha.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *