Gradonačelnik Nikola Dašić sa saradnicima obišao je danas povređenog radnika tog preduzeća, koji je hospitalizovan na Кlinici za ortopediju i traumatologiju Univerzitetskog kliničkog centra.

Tridesetogodišnji Gaši Haljilji ima prelom slabinskih pršljenova. Važno je da Gaši nije životno ugrožen, rekao je gradonačelnik Nikola Dašić koji je poželeo da se otac šestoro dece što pre oporavi i vrati porodici i svom poslu. Doktori kažu da povreda zahteva mirovanje i da neće imati nikakve posledice. Bitno je da je u dobrim rukama.

I sam Gaši ima samo reči hvale za čitav tim ortopedije.

Do nesreće je došlo sinoć oko 18,30 sati u Zmaj Jovinoj ulici, kada je taksi vozilo udarilo radnika gradske čistoće na kolovozu, a zatim u kamion za odvoz smeća.
-Brat i ja smo bili zajedno u smeni, ja sam bio na drugoj strani, čekali smo samo da se spusti kontejner i odjednom smo čuli jako škripanje kočnica, nisam imao vremena ni da se okrenem da pogledam. Od siline
udarca skotrljao sam se ispod kamiona, do zadnjih točkova i samo sam gledao što pre da se izvučem, plašio sam se da vozač ne spusti ručnu, kaže Haljilji.

-Dajemo sve maksimalno od nas da budemo poslušni i dobri radnici i sa građanima smo dobro, niko se nije žalio na nas, gde god nas vide pozdravljaju nas, dodaje Gaši, zahvaljujući se sreći u nesreći, uveren da se u
životu dobro dobrim vraća.
Želje kolektiva JКP Šumadija za brz oporavak preneo je direktor preduzeća Marko Vujnović, koji rekao da će preduzeće biti uz Gašija i njegovu porodicu tokom oporavka.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *