Kragujevačka OŠ „Dragiša Mihailović“ u Stanovu četvrta je škola koja je dobila odgovarajuću sportsku opremu. Inače, Grad je obezbedio i 2,3 miliona dinara za potpunu obnovu fiskulturne sale u ovoj školi.

Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, uručio je sportsku opremu – lopte za različite sportove, vijače, čunjeve, rekete za badminton.

– Ovo je peta fiskulturna sala u ovoj godini koja će biti u potpunosti rekonstruisana. Biće promenjen deo parketa i saniran krov. To znači da će jedno veliko naselje dobiti potpuno sređenu fiskulturnu salu. To znači da Kragujevac nastavlja krupnim koracima u obnovi sportske infrastrukture i svega onoga što je važno kako bismo amaterski i školski sport podigli na viši nivo – kazao je Stevović.

Dalibor Tvrdišić, direktor OŠ „Dragiša Mihailović“ istakao je da je ovo škola koja postoji četiri decenije i ima oko 600 učenika. Zahvalio se gradu koji prepoznaje važnost ulaganja u školski sport i sportsku infrastrukturu.

– Fiskulturna sala ove škole je zaista bila spremna za ozbiljnu rekonstrukciju i izražavam zahvalnost gradu koji je prepoznao važnost tog projekta. Verujem da će ova sala biti odenuta u novo ruho i da će dati novi zamah i podstrekt da sport postane jedna od omiljenih aktivnosti u ovoj školi. Sport doprinosi boljem razvoju dece, druženju i promoviše neke dobre ideje koje mi u ovoj školi sprovodimo, kazao je Tvrdišić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *