Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu raspisao je oglase za prijem na posao za pet radnih mesta .

Prvi oglas je  za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40  časova nedeljno i probnim radom u trajanju od tri meseca za dve ginekološko-akušerske sestre/ tehničara za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Raspisan je i oglas  za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom od 40  časova nedeljno i probnim radom u trajanju od tri meseca za jednog diplomiranog ekonomistu za finansijsko-računovodstvene poslove za potrebe Službe za pravne i ekonomsko-finansijske poslove.

Na određeno vreme, do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva, sa punim radnim vremenom  od 40  časova nedeljno i probnim radom u trajanju od tri meseca raspisan je oglas za jednog višeg fizioterapeuta.

Oglasmje raspisan i za  prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40  časova nedeljno i probnim radom u trajanju od tri meseca za jednu medicinsku sestra/ tehničara za potrebe Klinike za kardiologiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *