Dojučerašnja ministarka za rudarstvo i energetiku Zorana Mihajlović, na današnjoj oprošrajnoj konferenciji za novinare je poručila, između ostalog, i da “Neki SNS koriste kao džuboks za bogaćenja” i da ona u vladi nije pristajala da bude “pion”.
“Što se tiče SNS danas je dan da se svedu računi i podvuče crta, ne da se priča o tome” poručila je bivša ministarka i dodala da “ima vremena kako dalje, sa ili bez Srpske napredne stranke”.
Zorana Mihajlović se zahvalila svojim saradnicima na “stručnom radu i požrtvovanosti” ali i medijima sa kojima je, kako je rekla “manje – više” imala korektnu saradnju.
Kazala je i da se sve vreme trudila da “energetiku vrati na mesto koje joj pripada” ali i da joj se čini da je “Putin vratio energetiku u centar zbivanja”.
“Izgleda da je trebalo da se desi agresija na Ukrajinu da bi shvatili da je energetika važna”, navela je ona.
Na kraju obraćanja novinarima bivša ministarka Zorana Mihajlović je poželela sreću svojoj novoizabranoj naslednici i navela kako očekuje da joj “neće biti lako”.
Podsećamo da je Zorana Mihajlović bila ministarka u vladi Srbije u proteklih 10 godina kao i da se nije slagala sa premijerkom Anom Brnabić, ministrom (takođe bivšim) Zoranom Vulinom i još nekim kolegama iz kabineta.
Zoranu Mihajlović prorežimski mediji opisivali su kao “prozapadno” orijentisanu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *