Povodom raspisanih izbora za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina koji će se održati 13. novembra 2022. godine,  Gradska
uprava za društvene delatnosti grada Кragujevca IZLAŽE NA UVID deo posebnih biračkih spiskova nacionalnih manjina za područje Grada Кragujevca i obaveštava građane sa prebivalištem odnosno boravištem na teritoriji Grada Кragujevca da mogu izvršiti: uvid u poseban birački spisak i podneti zahtev za upis, brisanje iz posebnog biračkog spiska, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u posebnom biračkom spisku zanacionalne manjine.
Uvid u poseban birački spisak nacionalnih manjina i podnošenje zahteva za upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku u biračkom spisku može se vršiti svakog radnog dana od 7.30 – 15.30 sati, do 28. oktobra 2022. godine do 24.00 sata kada će birački spisak biti zaključen.
Građani Republike Srbije, pripadnici nacionalnih manjina mogu da provere da li su upisani u posebne biračke spiskove i putem internet
portala Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, na internet adresi https://upit.birackispisak.gov.rs/ unošenjem podatka o JMBG – u i broja lične karte birača.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *