Uprava za društvene delatnosti Kragujevca  uputila je poziv mladima na teritoriji grada  da se prijave radi ostvarivanja prava na korišćenje usluga sa posebnim pogodnostima uz omladinske kartice. Pravo na ovu karticu imaju mladi od 16 do 30 godina starosti koji su državljani Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji grada Kragujevca.

-Omladinska kartica omogućava mladima pogodnosti za korišćenje određenih usluga kao što su stomatološki i oftamološki pregledi, popusti za karte za zatvoren bazen, korišćenje kuglane, terena za odbojku na pesku, za teretane i fitnes centre, kafiće, kurseve stranih jezika, kupovinu knjiga, obuke za kozmetičare, za turističke i vodičke ture, posete muzeju, kupovinu odevnih predmeta i drugo. Svrha omladinskih kartica jeste da, na neki način, mladima pružimo mogućnost uštede u budžetu, poručuju iz Kancelarije za mlade.

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade izdavanjem omladinskih kartica žele da podstaknu mlade na aktivno i kvalitetno organizovanje slobodnog vremena, negovanje zdravih i bezbednih stilova života.

Poziv i zahtev za omladinsku karticu nalaze se OVDE, a popunjeni se predaju Gradskoj upravi za društvene delatnosti, Odeljenju za obrazovanje, sport i omladinu, u ulici Cara Lazara 15, radnim danima u periodu od 8 do 15  časova ili skenirano na mejl: kzmkragujevac@kg.org.rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *