Završena je obdukcija tela muškarca starog 54 godine čiji je leš pronađen prošle nedelje u koritu reke Lepenice u Kragujevcu. Prema nalazima specijaliste- patologa koji je po nalogu Višeg javnog tužilaštva obavio autopsiju, nesrećni čovek je izdahnuo zbog povreda koje je zadobio prilikom pada sa visine.

Kako Infozija saznaje u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, sudeći po mestu na kome je telo zatečeno, i rezultatima obdukcije, nema dileme da je smrt nastupila kao posledica pada – udarca o čvrstu podlogu i zadobijenih teških telesnih povreda. Na Policiji ja da  dalje ispita do detalja sve okolnosti pod kojima je do toga došlo.

Osnovna dilema je da li je nastradali sam rešio da sebi oduzme život te se u noći 25. februara popeo na ogradu mosta kod zgrade “Lepa Brena” i skočio sa visine od desetak metara, ili mu je neko u tome “pomogao” – gurnuo ga ili ga bacio dole. Na ta pitanja će se znati odgovor nakon ispitivanja eventualnih svedoka, kao i poznanika i porodice nastaradlog muškarca, kao i pregleda snimaka sa kamera okolnih video nadzora.

Mesto na kome je pronađen leš

Telo pedesetčetvorogodišnjaka primetili su prolaznici u ranim jutarnjim satima. Sumnjajući da nešto nije u redu zbog neprirodnog položaja u kome se nalazio, ležeći potrbuške sa raširenim rukama i nogama – već oko 07.15 minuta su pozvali Policiju i Hitnu pomoć. Na žalost, lekari koji su stigli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt. Nekoliko sati kasnije nakon uviđaja, pripadnici Spailačke brigade su specijalnim nosilima izvukli leš iz korita.

One thought on “Novi detalji o lešu iz Kragujevca: Patolog utvrdio – povrede od pada bile kobne za muškarca (54) nađenog ispod mosta – Da li je skočio sam ili ga je neko gurnuo?”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *