Na kragujevačkom Šumadija sajmu od 7. do 10. decembra održaće se 18. Sajam automobila “Auto expo 2023”. Ove godine publici će se predstaviti 10 izlagača sa 15 brendova od čega će čak sedam biti premijerno prikazano.
“Ovo je, uz sajam poljoprivrede, druga naša manifestacija koja beleži punoletstvo – 18 godina konstantnog rasta i razvoja. Sajam automobila je posebno značajan jer predstavlja kontinuitet sa tradicijom automobilske industrije u našem gradu”, kazao je na konferenciji za medije direktor Šumadija sajma Aleksandar Štajn i dodao da su i ovog puta izlagačima ponuđeni idealni uslovi za predstavljanje.

On je za sajamske dane najavio i neke novine koje dolaze iz Agencije za bezbednost saobraćaja.
“Akcenat je ekologija u transportu i na tu temu organizujemo dva stručna panela. Agencija je obezbedila i prateće sadržaje tako da će posetioci moći da isprobaju “pijane naočare”, trenanžere ali i da se uvere šta se zapravo dešava prilikom prevrtanja automobila na krov”.
Štajn je dodao i da je Agencija za bezbednost saobraćaja obezbedila i poklone za posetioce sajma kao i da će edukativnu zabavu za najmlađe organizovati poznata maskota “Pažljivko”.

Kragujevačka kompanija Nikom auto d.o.o. predstaviće se brendovima Fiat, Alfa Romeo, Džip i Džili od čega će posebnu pažnju, očekuje asistentkinja prodaje Dragana Nestorović, privući Fiat 500 B koji je u potpunosti ekološki tip vozila na električni pogon.
Sajamske kapije piće otvorene za posetioce od 10 do 19 časova, osim poslednjeg dana sajma, u subotu, kada će posetioci moći da pogledaju izložen modele do 17 sati. Ulaznica je 100 dinara, a svaka kupljena može da se zameni za vaučer za tromesečnu besplatnu pomoć na putu kompanije Tesla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *