Кako je tokom prošle nedelje i najavio, gradonačelnik Кragujevca, Nikola Dašić, organizovao je prijem za građane.

U Svečanom salonu gradske uprave okupilo je 164-oro građana da bi u direktnom razgovoru upoznali prvog čoveka grada sa svojim problemima.

Da bi još bolje razumeo potrebe i brige, primedbe i sugestije, a sve u cilju unapređenja života u Кragujevcu, Dašić i njegovi najbliži saradnici su se se kroz razgovor sa građanima upoznali sa problemima koji ih muče.

Gradonačelnik je, nakon prijema, izjavio da su mu se Кragujevčani do sada uglavnom obraćali zbog posla ili putne infrastrukture, a da je ovog puta bilo reči i o drugim problemima.

Prijem je organizovan bez prethodnog zakazivanja, kako bi se omogućilo svim zainteresovanim građanima da direktno razgovaraju sa gradonačelnikom i izraze svoje stavove, sugestije ili postave pitanja.

Razgovor sa građanima trajao je nešto više od 11 sati, a
Dašić je najavio da će se sa ovakvom praksom nastaviti i u narednom periodu.

Govoreći o mesnim zajednicama na seoskom području, Dašić je kazao da je mali broj onih koje predstavnici grada do sada nisu obišli, a u nekima su bili i više puta.

Poslednji obilazak je bio u Mesnoj zajednici Кamenica, a pre toga se išlo u Vlakču, Stagaru, Кotražu, Masloševo. To su mesne zajednice u kojima je dosta urađeno, kao i u mnogim selima koje smo ranije obilazili na jagodinskom putu i nastavićemo sa time, rekao je gradonačelnik.

Izvor: RTK

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *