Sve je spremno za 18. međunarodni sajam komunalne opreme koji na kragujevačkom Šumadija sajmu počinje u sredu, 20. septembra, poručuju organizatori manifestacije.

“Ovo je jedinstven sajam u zemlji i okuplja sve značajnije činioce komunalnog sektora”, kaže direktor Šumadija sajma Aleksandar Štajn i dodaje da je ponosan na ovogodišnji KOMDELEKSPO jer dobija internacionalni karakter.

“Ove godine imamo izlagača iz Slovenije što manifestaciji daje međunarodni karakter i podiže je na viši nivo. Ujedno, dolazak partnera iz EU potvrđuje ispravnost naših napora i svedoči da smo radili dobro”, zaključuje Štajn.
Organizatori ovogodišnjeg sajma komunalne opreme su Šumadija sajam, Grad Kragujevac, Privredna komora Srbije, udruženje komunalnih preduzeća – Komdel i kragujevačko JKP Šumadija.
“Važnost ovog sajma je u mogućnostima koje daje u delu poboljšanja pružanja komunalnih usluga i podizanja njihovog kvaliteta na viši nivo. Krajnji cilj je zadovoljstvo krajnjeg korisnika”, kazao je Marko Vujnović, direktor JKP Šumadija i najavio novu dinamiku razvoja tehnike i proizvodnje u komunalnom sektoru.

KOMDELEKSPO biće svečano otvoren u sredu, 20. septembra u 11:00 časova.
Posetioci će moći da se upoznaju sa sajamskom ponudom u vremenu od 10:00 do 17:00 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *