Mladić koji je u subotu nešto pre 5 sati iza ponoći brutalno pretučen u centru Kragujevca, prema nezvaničnim informacijama pušten je na kućno lečenje. Iz Policijske uprave kažu da su na intervenciju izašli na poziv Hitne medicinske pomoći i da su od lekara na terenu saznali da se radi o lakšim telesnim povredama.
“Preduzete su sve neophodne mere i radnje kako bi se utvrdio identitet napadača nakon čega će biti procesuirani u skladu sa zakonom”, poručuju u telefonskom razgovoru nadležni u PU Kragujevac.
S druge strane na mestu događaja, muk. Niko od komšija u gusto naseljenom delu grada nije hteo pred kamere.
“Čula sam galamu i krike, bilo je jezivo, kaže stanarka zgrade u Karađorđevoj ulici br. 19 gde se incident dogodio. Dodaje da je prosto neverovatno da se ovako nešto desi na raskrsnici Karađorđeve i Milovana Gušića u srcu grada Kragujevca.
“I mi smo se tukli ali nikada ovako. Znala su se pravila. Kad čovek padne, tuča prestaje, šutiranje onesvešćenog čoveka rasutog po asfaltu u moje vreme nije moglo da se zamisli. Ovo su momstrumi”, razočaran je u današnje generacije stariji Kragujevčanin sa reputacijom mangupa inače starosedeoc u ovom kraju.
Snimak prebijanja beleži hiljade pregleda na društvenim mrežama, a na pločniku, pokazuju komšije, još se vide tragovi krvi pretučenog mladića koji je, sudeći po rečima zvaničnih organa, ipak imao sreće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *