Građani sa teritorije grada Kragujevca, zahtev i potrebnu dokumentaciju mogu predati na šalteru 1, u holu zgrade Gradske uprave, gde su im tokom ove nedelje službenici Gradske uprave za imovinske poslove, urbanizam, izgradnju i ozakonjenje pružali dodatne informacije i uputstva za pribavljanje dokumentacije.

Svoj posao smo uradili baš kako treba imajući u vidu da smo naše građane pozvali još 11. septembra da se informišu o mogućnosti priključka na komunalnu infrastrukturu i od starta smo uvideli da postoji veliko interesovanje. Ono najvažnije je, da je građanima na raspolaganju obučen i pripremljen kadar da im pruži svaku moguću pomoć i odgovor na svako moguće pitanje, rekao je u uključenju u Jutarnji program RTS-a, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

U Kragujevcu imamo oko 30 hiljada nelegalnih objekata, a s obzirom na to da je oko 2000 ljudi već došlo da se informiše očekujemo dobar odziv, dodao je on i pozvao građane da iskoriste ovu mogućnost i uđu u legalne tokove neometanog snabdevanja kroz komunalnu infrastrukturu.