Sektor niskogradnje JКP Šumadija Кragujevac izveo je završne radove na asfaltiranju ulice Pauna Jankovića u naselju Denino brdo. Radove su obišli Aleksandar Lazović, šef kabineta Gradonačelnika i predstavnici JКP Šumadija Кragujevac.
Iako je vanredna situacija na snazi u Кragujevcu, sve ekipe Sektora niskogradnje su sa svom raspoloživom mehanizacijom na terenu i vrše sanaciju oštećenih prilaza gradu, ulica i putnih pravaca. I pored radova na sanaciji, uspeli smo danas da izvodemo radove na asfaltiranju ulice Pauna Jankovića na Deninom brdu u dužini od 435 metara, za šta će biti utrošeno 320 tona asfaltne mase, a vrednost radova na rekonstrukciji iznosi 8,3 miliona dinara. Po okončanju vanredne situacije, sve ekipe Sektora niskogradnje će biti angažovane u najužem gradskom jezgru na rekonstrukcji centralnih gradskih ulica i na krpljenju udarnih rupa u skladu sa planiranom dinamikom – istakao je Aleksandar Lazović, šef kabineta Gradonačelnika.


I pored vanredne situacije koja je u gradu, Sektor niskogradnje JКP Šumadija Кragujevac izveo je pripremne radove na asfaltiranju ulice Pauna Jankovića u MZ Denino brdo. U okviru pripremnih radova izvršeno je skidanje postojeće putne podloge, mašinska izrada posteljice, ugradnja kamenog materijala, kao i izdizanje 7 šaht poklopaca na kotu terena.

Nakon završetka radova na asfaltiranju, izvršiće se ugranja bankina pored saobraćajnice, rekao je Marko Radisavljević, rukovodilac Sektora niskogradnje JКP Šumadija Кragujevac..
Prema nalogu nadležne Gradske uprave i Uprave za vanredne situacije Sektor niskogradnje JКP Šumadija Кragujevac izvodi radove na sanaciji putne infrastrukture u više mesnih zajednica na teritoriji grada posle obilnih padavina koje su tokom juna zahvatile Кragujevac. Danas se izvode radovi u Ilićevu, Goločelu, Gornjim Jarušicama i u Bresnici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *