Site icon Infozija

Šumadija sajam 23 -25 marta otvara kapije građevinarima

Građevinske kompanije iz Srbije i regiona imaće priliku da svoja dostignuća predstave kragujevačkoj sajamskoj publici od 23. do 25. marta na 14. Sajmu građevinarstva.

Trodnevnu manifestaciju Šumadija sajam organizuje u partnerstvu sa Udruženjem građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj i Centrom za energetsku efikasnost, a sve pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.
Specijalne sajamske popuste, akcije, novitete u građevini, moderne alate, građevinsku operativu, transport, građevinske materijale i nekretnine, ponudiće više od 20 izlagača koji u Kragujevcu tradicionalno očekuju dobru posećenost.
Poseban akcenat biće stavljen na termo izolacione PIR ploče, solarne panele, termo izolacione materijale, energetsku efikasnost kao i na benefite kupovine nekretnine u prvom kragujevačkom kondominijumu.
Centar Šumadije poslednjih godina je postao veliko gradilište na kome se lokacije i poslove nadmeću domaći i strani investitori, kažu iz Šumadija sajma i pojašnjavaju da je suština ove manifestacije da se, pored izlagača, predstave i projekti koji su već u fazi realizacije kao i oni koji tek čekaju da ugledaju svetlost dana.
Stručne službe grada Kragujevca biće na sajmu prisutne sva tri dana kako bi i građevinci i posetioci imali pristup svim neophodnim informacijama.
Pored izlagačkog dela biće organizovan i stručni program gde će predavanja i projekte predstaviti stručnjaci iz Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja, Regionalna agencija za ekonomski razvoj i Centra za energetsku efikasnost.
Radno vreme Šumadija sajma će 23. i 24. biti od 10 do 18 časova dok će trećeg dana sajamske kapije biti otvorene od 10 do 16 časova.
Svečano otvaranje 14. Sajma građevinarstva zakazano je za četvrtak, 23. marta u 12:00 sati.
Ulaz je za sve dane sajma besplatan.

Exit mobile version