Sajam zapošljavanja u Kragujevcu biće održan sutra, 26. oktobra, u prostorijama Crvenog krsta u ulici Svetozara Markovića broj 7. Organizator je Filijala  Nacionalne službe za zapošljavanje , a sajam će trajati od 11 do 15  sati.

Učestvovaće 12 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 330 novih radnika. Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima mašinskih i metalskih zanimanja od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, zavarivači, operateri na CNC mašinama, diplomirani mašinski inženjeri različitih smerova). U ponudi su i radna mesta za magacionere, operatere u proizvodnji, kuvare, diplomirane ekonomiste…

Nezaposleni sugrađani će na sajmu imati priliku da poslodavcima predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koje će ponuditi kompanije: Nikom, Trigano prikolice, Yanfeng, Leoni, Forma ideale, Wacker Neuson, AMM Manufacturing,Trigo Serbia, Rollo doors, TPV Šumadija, Zastava Tervo, HTD Šumarice.

Poslodavci će na sajmu predstaviti svoje kompanije nezaposlenim licima i bliže se upoznati sa potencijalnim kandidatima za posao. Takođe, sajam će biti dobra prilika i da se učesnici upoznaju sa uslugama i merama koje sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje na polju smanjenja nezaposlenosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *